Lockmedel för vildsvin från Z-aim

  

Lockmedel vildsvin

Vildsvin har ett ypperligt luktsinne som används både till födosök och för att detektera faror. Därför är det som jägare fullt möjligt att utnyttja deras luktsinne och skapa fördelar i jakten genom att använda lockmedel som triggar deras sinnen. Man kan inrikta sig på att använda doftmedel som de gillar att gnida sig mot, lockmedel som ger doft.


 

 

Z-aim Hotspot - mycket effektivt lockmedel

Fungerar mycket bra för att dra vildsvin till din åtel från mycket långt avstånd.

Doften är mycket intensiv och kraftfull och sitter i under veckor - inget vildsvin som passerar i vindriktningen kan missa doften. En avancerad blandning av ett flertal dofter som triggar de flesta grisar att direkt följa doften fram till platsen. HotSpot har i test mot andra lockmedel på marknaden visat sig vara mycket effektivt. Enkelt att använda på flera olika sätt: applicera på träd, stubbe eller direkt i fodret i spridaren, innanför trampplattan i fälla etc.
En applicering av medlet luktar under flera veckors tid - vill du snabbt skapa en välbesökt vildsvinsåtel så är lockmedlet HotSpot grymt effektivt eftersom grisarna inte behöver "råka" snava över matplatsen utan leds direkt fram av lukten. Sedan är det givetvis viktigt att åteln sköts bra och att tillgången på mat är kontinuerlig. Medlet är effektivt för alla vildsvin, från största galt till minsta kulting.
                       
HotSpot har under test visat sig vara ett effektivt lockmedel även för hjort, rådjur, räv, mård, iller. Man får därmed bonusbesökare.
Vid första appliceringen rekommenderar vi att man även sätter sig och vakar direkt - ofta kommer första besöket inom två timmar från appliceringen.
Spädes ut med ingredienser som finns i ditt skafferi. Följer du receptet blir det ca 2,6 liter färdig blandning. Flaska 250 ml. Essänsen ger minst 2,6 liter färdigt lockmedel och blir då ett av de billigaste på marknaden, sett till volym doft per krona. Och det effektivaste, enligt flera (se Mickael Thams film - Åteljakt på vildsvin).  OBS - 1 flaska, inte 4 st. som på bilden.

Pris: 379 kr per flaska


 

Test av lockmedel Z-aim Hotspot fungerar på mer än vildsvin. 

ExternalVideoWidget